Nederlands English Deutsch

Disclaimer

Vision4Energy betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het beheer en de inhoud van deze website. Desondanks bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) juist is. De informatie op deze site geeft slechts algemene informatie. Aan deze informatie kan geen enkel recht worden ontleend. Vision4Energy aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen ontstaan als gevolg van enige onjuistheid of onzorgvuldigheid van de informatie op deze website of voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Vision4Energy is het niet toegestaan deze website of delen daarvan te kopieren of te framen.

Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met Vision4Energy ontstaan. Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website. Voor zover vereist wordt iedere aansprakelijkheid hierbij uitdrukkelijk uitgesloten.

Vision4Energy
Kleibultweg 5b
7575 BM  Oldenzaal
Nederland

Telefoon +31 (0)541 52 21 81
Fax +31 (0)541 53 48 67

Nieuws

 • 06 november Seminar bij Hotraco Group

  Vision4Energy nodigt u uit voor een uniek middagseminar voor specialisten in de utiliteitsbouw, op donderdag 3 december 2015 vanaf 14.00u in Hegelsom. 

  Lees verder
 • 17 april Publicaties redactionele stukken

  Onlangs zijn er een aantal redactionele stukken over Vision4energy gepubliceerd. Nieuwsgierig geworden? Lees ze hier.

  Lees verder
 • 31 oktober Green Transformable Building

  Vision4Energy werkt mee aan de bouw van het Green Transformable Building van de faculteit Construerende Technische Wetenschappen van de Universiteit Twente.

  Lees verder
 • 02 oktober Eerste custom-made Delta 30 geïnstalleerd

  Onlangs heeft Vision4Energy haar eerste custom-made Delta 30 geïnstalleerd bij Staatsbosbeheer.

  Lees verder

Beurzen

Er zijn geen items gevonden.

Vision4Energy Twitter